22-24 жовтня у Чернівцях відбувся VI Міжнародний конкурс ресторанних технологій «BestCookFest-2019». «BestCookFest-2019» – унікальний міжнародний кулінарний захід, який цьогоріч об’єднав учасників з більш ніж 10 країн світу. У фестивалі взяла участь рестораторка і кулінар, член Всесвітньої організації шеф-кухарів, берегиня заміського комплексу “Трипільське Сонце” неперевершена Галина Лосєва. На Буковину Галина Іванівна привезла страви авторської трипільської кухні. Тут і так зване “м’ясо Чингісхана”, приготовлене на камінні, і індичка, запечена в тісті, і навіть мамалига – за старовинним рецептом. Галина Іванівна не тільки демонструвала свою майстерність в приготування найсмачніших та найароматніших страв, але й оцінювала роботи інших учасників в якості судді кулінарних змагань. Вітаємо Галину Іванівну та пишаємось її працею!