1 листопада – в Харкові, 7 листопада – у Львові відбудеться Конференція «Система ХАССП – запорука успіху вашого бізнесу», присвячена одній з найактуальніших тем сьогодення – впровадження системи харчової безпеки на підприємствах громадського харчування.
Мета зустрічі: висвітлити питання, пов'язані з системою управління безпекою продуктів і особливостями її застосування і сконцентрувати увагу на тих процесах і умовах, які є критичними для безпеки харчових продуктів.
Оскільки в квітні цього року в Україні набув чинності Закон «Про основні засади та вимоги до безпеки і якості харчових продуктів» Державна служба України з питань безпеки продуктів харчування і захисту споживачів буде відвідувати кафе, ресторани, супермаркети або виробництво з метою проведення перевірки. Штрафні санкції в разі виявлення порушень можуть досягати декількох десятків тисяч гривень.
 
Що ж таке ХАССП?
Це перший міжнародний стандарт, на підставі якого можна впровадити і сертифікувати систему менеджменту безпеки харчової продукції. У ньому розглянуті питання інформування, управління системою і контроль ризиків. Стандарт ХАССП (англ. НАССР) дозволяє організаціям, які створюють ланцюг поставок, впровадити і сертифікувати систему менеджменту безпеки харчових продуктів. До таких організацій належать виробники кормів та сировини, виробники готових харчових продуктів, транспортні та складські організації, підприємства торгівлі та громадського харчування, виробники обладнання, пакувальних матеріалів, миючих засобів. Система ХАССП є науково обґрунтованою, що дозволяє гарантувати виробництво безпечної продукції шляхом ідентифікації і контролю небезпечних чинників.
Конференція буде корисна керівникам сфери HoReCa – підприємцям і власникам бізнесу, які прагнуть оптимізувати бізнес-процеси, підвищити довіру відвідувачів і, відповідно, продажу, а також відповідати міжнародним стандартам.
Ви отримаєте основну і критично важливу інформацію про систему ХАССП, а також шляхи застосування її норм у вашому бізнесі: що включає в себе ця система, про які нормах йдеться і як саме вони допоможуть вашому підприємству стати краще.
В програмі:
11: 00-11: 45 – як впровадити систему харчової безпеки в харчовому виробництві вам розповість незалежний аудитор систем управління безпеки харчового виробництва Аліна Коваль.
11: 45-12: 30 – лекція на тему «Впровадження системи ХАССП на підприємствах громадського харчування» від аудитора систем менеджменту безпеки ресторанного господарства FIM Consulting Plus Олени Павликова.
12: 30-13: 00 – спікери будуть відповідати на ваші запитання.
Організатори: FIM Consulting Plus – консалтингова компанія, що надає послуги з впровадження системи ХACCП на підприємствах громадського харчування. У нас за плечима успішне впровадження системи в ресторани вищого класу, команда професіоналів і документація – все для того, щоб ваш заклад відповідало всім обов'язковим стандартам ХАССП якомога швидше. За участю фахівців FIM Consulting Plus була впроваджена система ХАССП в заміському сімейному клубі «Трипільське сонце» – одному з перших підприємств в Україні, на якому впроваджена ця система, що підтверджено Свідченням ТОВ «Інтерсерт-УКРАЇНА» після проведеного експертного аудиту.
Місце проведення
Харків: школа маркетингу і комунікацій «Багаж», пров. Лопанский, 2/2
Львів: конференц-зал готелю Astoria Lviv, вул. Городоцька, 15
 
Реєстрація за номерами: +38 (050) 413 10 00; +38 (050) 905 70 00.
В день проведення можна зареєструватися на місці, за півгодини до початку конференції.
Вартість участі: 300 грн (можлива оплата на місці).
Система ХАССП – система нашої безпеки!